På vores bestyrelsesmøde i aug. var de store punkter den kommende SAMBA 11 med alle de mange praktiske elementer, der skal falde i hak når man laver en ambitiøs konference for landets dygtige og kompetente vejledere.

 

Vi fik skrevet vores læserbrev færdigt, der udkom i Politiken som svar på dokumentarudsendelserne på TV2 om unges mistrivsel, der har skabt en del debat rundt om i landet.

 

Vi har overtaget formandskabet i Nordiska Förbundet  för Studie och Yrkesväglegning (NFSY) sammen med Danmarks Vejlederforening, hvor vi var i Stockholm i april til den officielle overtagelse. Vi arbejder nu benhårdt på at få stablet en ny konference på benene i København i det nye år, så vi kan fortsætte udviklingen af samarbejdet om den gode vejledningspraksis i Norden og Nordatlanten.

 

Endeligt behandlede vi i Lottes fravær hendes ACADEMIA-ansøgning om job-shadowing i Norditalien, hvilket gik i gennem med støtte fra de fondsmidler foreningen råder over, og som Benny har gjort reklame for i div. medlemsmails gennem tiden. Der udsendes ligeledes reminder om den nye runder af muligheder for ACADEMIA til alle medlemmer af UUVF primo november 2023.

 

Bestyrelsen ser meget frem til et par fagligt gode og lærerige dage i godt selskab med alle medlemmer og øvrige deltagere på SAMBA 11 d. 7-8/11 på Hotel Nyborg Strand, hvor der ser ud til at blive meget tæt på udsolgt igen i år. Det er vi voldsomt glade for.

 

Vel mødt til november.

 

Mvh

Bestyrelsen